Sivut

24. maaliskuuta 2011

Miks aina maanantaina?

Sivu eräästä katastrofimaanantaista, kun auto ei lähtenytkään käyntiin. Edellisenä päivänä ei mitään ongelmaa, mutta aamulla töihin lähtiessä ei vaan käynnistynyt. Soitto vakuutusyhtiöön, hinausauto paikalle ja auto huoltoon. Onneksi pääsin hinausauton kyydissä sentään töihin. Kaikista oudointä tässä oli se, ettei ne huollossa saaneet "vikaa päälle" vaan auto lähti aivan normaalisti käyntiin. Missä lie siis vika, kun sekä mies, minä että hinausmies yritettiin sitä käynnistää eikä onnistunut. Nää on sitten näitä, mistä on tietenki pakko tehdä sivu.

7 kommenttia:

  1. Hauska! Tai ei siis tapahtumahetkellä välttämättä hauska, mutta näin arjen outouksia kuvaavana sivuna hauska :)

    VastaaPoista
  2. Hienon sivun oot saanu aikaaseksi!

    Mulla kävi viime kesänä niin, että ajoin autolla Hesen pihaan, hain kerroshampparin ja tulin autolle. Ei menny enää avain virtalukkoon ja kyseessä oli oma auto ;) Eipä ollu silloon kivaa, nyt jo naurattaa :D

    VastaaPoista
  3. Voi että tuo maalarinteippi on mahtava!

    VastaaPoista
  4. hauska ja hieno sivu! teippi on tosiaan ihana!

    VastaaPoista
  5. Mahtavat värit! Ja hauska tuo otsikko tai siis maanantai-sanan tavutus =) Ja muutenkin tykkään sun käsialasta tarinoinnissa.

    VastaaPoista
  6. Hauska sivu, vaikka ei varmasti hymyilyttänyt tuona aamuna! Sivussa on kivat värit ja rypytetty maalarinteippi on hieno.

    VastaaPoista
  7. Ouch, ei mikään kiva aihe. Mut sivu sitäkin komeempi ;) Ihanan räväkkä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!