Sivut

2. maaliskuuta 2011

Hyvä kiertää

Osallistuin Nossun blogissa tähän vanhaan tuttuun hyvän kierrättämiseen ja hommahan menee seuraavasti. Viisi ensimmäistä tähän kirjoitukseen hihkaissutta saa minulta tämän vuoden aikana jotain itsetehtyä. En mene vannomaan onko se jotain skräpättyä, ommeltua, virkattua tai kudottua, katsotaan mitä keksi. Juju on kuitenkin se, että osallistujan täytyy jatkaa tätä hyvää omassa blogissaan. Eli eikun kommentoimaan ja sitten hyvä kiertämään oman blogin kautta. Mukana: Marika,


Edit! Hihkaiskaa tosiaan haasteeseen osallistujat, että haluatte osallistua. Tähän saa kyllä muutkin kommentoida. :)

Täällä on myös häähumusta selvitty ja haluan lämpimästi kiittää ihanasta lahjasta, jonka ihanat ystävät meille tekivät. Käyhän täällä kurkkaamassa, mistä on kyse ja heitä arvauksesi kehiin. :)

Lämmin halaus teille Creomi, Elina, Lehtipollo, Maiju, Napsuliini, Ommu, Omuli, Pia K, Puuhapetenvaimo, Sini, Veeruliiru, Xing  ♥

5 kommenttia:

  1. Minä osallistun :)

    Kaunis kuva teistä! Valtavasti onnea!!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva teistä kahdesta onnellisesta <3 Paljon onnea vielä! Kiva että lahja oli mieleinen, osallistuin siihen tosi mielelläni :)

    (Craft it forward -haasteeseen en uskaltaudu mukaan.)

    VastaaPoista
  3. Aivan upea oli tyttöjen tekemät sivut. Nauratti oikein nuo heidän antamansa ohjeet.

    VastaaPoista
  4. Ihana muistaminen kanssaskräppääjiltä! Niin ja family Pitkänen -sivu myös (sulla on nykyään niin hyvin rimmaava nimi, hih). Varaan teiltä sitten hääkuvienkatseluillan kun pääsen paikkakunnalle!

    Haluaisin osallistua hyvän kierrättämiseen vaan en uskalla, kun olen niin onneton tekemään mitään postituksenkestävää.

    -P

    VastaaPoista
  5. Onkohan tämä jääny unohduksiin? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!