Sivut

11. elokuuta 2012

Pari haastetta jälleen

Nämä pari haastetta tein jo heti viime viikonloppuna, mutta ne ovat odottaneet aikaa parempaa kuvaukselle. Eipä kuvista hääppösiä tullut edelleenkään, mutta menkööt.

Ensin Haaste[el]lista #5: Valokuva sivun keskipisteenä, jossa ihana siskoni, jonka valmistujaislakkiaisia vietettiin kesän alussa. Hänen ystävänsä oli ottanut upeita kuvia, jotka ei sitten paljon muuta sivuun tarvinnutkaan.Seuraavaksi Haasteellista #10: Luonnos, jossa ihana veljeni ja hänen poikansa. Eilen piti hormonihöyryissä vähän vuodattaa kyyneleitä töissä, kun he pyysivät minua sylikummiksi poitsulle. Luonnoksen mukaan suihkutin vähän mistiä ympyräksi taustalle siitä siis ryppyisyys. Olen pitänyt paperia painon alla ja kuivannut puhaltimella ja yrittänyt vaikka mitä, mutta ei vain suorene. Onko vinkkejä? Muutoin on kyllä ihana skräpätä taas. Ainoa harmitus on kuvien puute. En ole juuri kuvia ottanut koko tänä vuonna. Ilmeisesti viime vuoden project life vei täysin kuvaushalut. Eiköhän se tästä korjaannu kuitenkin.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet innostunut taas skräppäämään! Todelliset herkkuvärit tuossa ylemmässä leiskassa! Ihana on myös alempi leiska, erityisesti nuo otsikon kirjaimet! Mitkä ne muuten on?

  VastaaPoista
 2. Kirjaimet on doodelbug designin shin-dig samettipintaset. Oon niihin sutinu vähän turkoosia kimalleliimaa alareunaan. :) http://www.doodlebug.ws/Catalog/CatalogItem.aspx?StoreItemXRefID=2884&CatID=-1&LastCatID=73

  VastaaPoista
 3. Kauniita, ihanat noi alemman leiskan aakkoset tuunattuna tuolla kimalleliimalla. Mii likes!

  VastaaPoista
 4. Molemmat on hienoja sivuja, ylempi on jotenkin toooosi hieno vähäeleisyydessään - aina ei tarvitse olla paljon kaikkea;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!