Sivut

8. lokakuuta 2012

Vuoroin vieraissa 4

Halutti skräpätä ja kuin tilauksesta oli ilmestynyt uusi vuoroin vieraissa haaste. Upeasta Lintsin työstä skräpistin vähän sitä sun tätä. Hieman asettelua, tarinoinnin tyyliä, värejä jne..

Oon pitkästä aikaa tehnyt myös pieniä hankintoja askartelurintamalla ja mun uudet lempparit on kyllä ehdottomasti Teresa Collinsin Tell Your Story ja My Mind's Eyen The Sweeest thing sarjat, niitä siis käytössä tässäkin.

Nämä viime aikojen ja varmasti tulevatkin skräppäykset nyt on olleet vähän vauvapainotteisia, yrittäkää kestää. Täällä ollaan kuitenki sen verran lähellä h-hetkeä, ettei tahdo enää mikää muu päässä pyöriä. Tämänkin sivun ajattelin laittaa Project lifen väliin, jonka kokoamisen aloitan taas siitä päivästä kun poitsu syntyy. Alkuun ajattelin skräpätä sivut kaikista ultrakuvista ja sitten jatkan dokumentoimista ensimmäisen vuoden ajan. Ja toivottavasti uusilla kansioilla myös siitä eteenpäin. 


9 kommenttia:

 1. Vau!Todella kaunis leiska! Ihana tunnelma! Hm, olenko aiemmin nähnyt ompeluita sinun sivuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä varmaan hirmusen useasti oo näkyny. Tykkäisin kyllä, mutta laiskana en jaksa ikinä kaivaa konetta esille. Nyt se on tuossa pöydällä muiden ompeluiden takia niin samalla oon huristellut sivuihinkin sitten. :)

   Poista
 2. Oi! Miekin tykkään! Ihanan rauhallinen ja selkeä värimaailma :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma ja ihan mahtavat värit!! Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu ja kivasti käännetyt paperin kulmat :)

  VastaaPoista
 5. hihi, onpas hauskaa katsella skräpistyksiä omasta sivustani :)! tykkään kovasti! supertsempit loppumetreille tai uuteen elämänvaiheeseen, jossa kaikki muuttuu - kumpi nyt sitten onkaan tilanne tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis, rauhallinen sivu! Kiitos osallistumisestasi ja onnea loppu metreille ja alku taipaleelle. :)

  VastaaPoista
 7. Lisätään vielä, että voitit arvonnassa, laitatko yhteystietosi minulle? minnis . enqvist (a) luukku . com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!