Sivut

7. syyskuuta 2011

Toisenlaista taidetta

Vieläkään mulla ei ole teille skräppäyksiä, mutta jotain sentään. Aikaisemmin olen jo blogannut siitä, että olen innostunut kynsitaiteesta. Tässäpä näytille muutama manikyyri, joihin mun inspiraatio on askartelun sijasta suuntautunut.
  
Mielessä olisi tehdä kaikista kynsistä joku minialbumi, että muistaa, mitä on tehnyt ja voi vaikka tehdä uudestaankin samanlaiset. Täytyy kattoa saako aikaiseksi.

Nyt on muuten smartphotolla tarjous: Kehitä 50 ilmaista kuvaa! Se on voimassa vielä huomiseen ja yritän ainakin itse saada kuvat tilattua. Koodi tarjoukseen on smartphoto26.


6 kommenttia:

 1. Upeita! Noi vikat on mun suosikit. :)

  VastaaPoista
 2. Wau, upeita! Minun suosikit on ekat:)

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Miten kauan sulla pysyy noi kynsissä? Jos laitan ihan tavis lakkaa, niin tuntuu kahdessa päivässä varisevan pois...

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vaan kaikille. :)
  Marika: kyllä ne pysyy vaikka viikon, mutta harvoin maltan antaa olla niin kauan. :D Käytän sekä alus- että päällyslakkaa ja se auttaa kyllä siinä pysymisessä. Kärjistä kuluvat tietysti, kun töikseni kirjoitan koko päivän koneella.

  VastaaPoista
 5. Oi kun on mahtavan näköisiä! Mä en osaa laittaa nätisti edes tavan kynsilakkaa, saati sitten tällaisia taideteoksia :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!